Vandaag geopend tot:
18:00 (shop) 17:30 (car wash)
24/7 (tanken)
Openingstijden

Lage prijzen, bemande pomp, gevulde shop

Tanken

Er wordt vaak beweerd: brandstof is brandstof. Bij Texaco van Kammen zijn we een andere mening toegedaan. Op ons Service Station wordt alleen kwaliteitsbrandstof geleverd. Het verschil met brandstof van sommige collega-tankstations zit vaak in de speciale toevoegingen. Door gebruik van deze additieven haal je meer rendement uit een liter brandstof. Ook dát is besparen!

IMG_0084

Tot uw dienst:

Vandaag de dag is het normaal dat een autobezitter zijn of haar auto zelf tankt. Voor de mensen die dit niet prettig vinden zijn onze medewerkers u graag van dienst.

Truckers:

Voor de truckers heeft Texaco van Kammen een speciaal tankeiland. Compleet met een high-speed dieselpomp (130 ltr./min.) en AdBlue.

Competition 102, voor de veeleisende liefhebber:

Texaco Marum verkoopt als een van de weinige tankstations in het noorden Competition102.

Ook in Marum kopieWat is Competition102?

Een hoog octaangetal leidt tot efficiëntere verbranding en hierdoor tot meer vermogen. Een octaangetal wordt in Research Octane Number (RON) uitgedrukt. Het RON-getal van competition 102®, dat geen ethanol bevat, is 102. Het RON-getal is een indicatie van de klopvastheid van de brandstof. Bij een te laag RON-getal kan er een onvolledige verbranding plaatsvinden. Hoe efficiënter de verbranding is, des te meer vermogen er uit de motor kan worden gehaald. Kijk voor meer informatie op www.competition102.com

tankkaarten_verzamel-300x172Tanken 24/7:

Buiten onze ruime openingstijden kan u tanken op onze buitenautomaat. Naast uw pinpas en creditcard is deze geschikt voor vele tankkaarten (zie afbeelding).

De Van Kammen Creditcard

Voor de zakelijke weggebruiker is er de Van Kammen CreditCard. Hiermee tankt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week op ons Service Station. Naast het afrekenen van brandstof kunt u de Van Kammen CreditCard ook gebruiken voor het betalen van shopaankopen en autowassen.

De Van Kammen CreditCard wordt maandelijks gefactureerd en geeft een duidelijk overzicht van de kosten en het verbruik. Met de Van Kammen CreditCard bepaalt u per kaart uw PIN-code, tanklimiet, producten en kilometerregistratie. U kunt de pas aanvragen in de shop op het tankstation.