Vandaag geopend tot:
20:30 (shop) 20:00 (car wash)
24/7 (tanken)
Openingstijden

Lage prijzen, bemande pomp, gevulde shop

Tanken

Er wordt vaak beweerd: brandstof is brandstof. Bij Texaco van Kammen zijn we een andere mening toegedaan. Op ons Service Station wordt alleen kwaliteitsbrandstof geleverd. Het verschil met brandstof van sommige collega-tankstations zit vaak in de speciale toevoegingen. Door gebruik van deze additieven haal je meer rendement uit een liter brandstof. Ook dát is besparen!

IMG_0084

Tot uw dienst:

Vandaag de dag is het normaal dat een autobezitter zijn of haar auto zelf tankt. Voor de mensen die dit niet prettig vinden zijn onze medewerkers u graag van dienst.

Truckers:

Voor de truckers heeft Texaco van Kammen een speciaal tankeiland. Compleet met een high-speed dieselpomp (130 ltr./min.) en AdBlue.

tankkaarten_verzamel-300x172Tanken 24/7:

Buiten onze ruime openingstijden kan u tanken op onze buitenautomaat. Naast uw pinpas en creditcard is deze geschikt voor vele tankkaarten (zie afbeelding).

De Van Kammen Creditcard

Voor de zakelijke weggebruiker is er de Van Kammen CreditCard. Hiermee tankt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week op ons Service Station. Naast het afrekenen van brandstof kunt u de Van Kammen CreditCard ook gebruiken voor het betalen van shopaankopen en autowassen.

De Van Kammen CreditCard wordt maandelijks gefactureerd en geeft een duidelijk overzicht van de kosten en het verbruik. Met de Van Kammen CreditCard bepaalt u per kaart uw PIN-code, tanklimiet, producten en kilometerregistratie. U kunt de pas aanvragen in de shop op het tankstation.