Vandaag geopend tot:
20:30 (shop) 20:00 (car wash)
24/7 (tanken)
Openingstijden

Auto wassen in Marum: Beter door persoonlijke aandacht

auto-wassen-car-wash-marumIk was in Marum… Of ik was ‘m niet!

Deze slogan klinkt vele gebruikers van de Car Wash van Texaco van Kammen bekend in de oren. Ruim tien jaar geleden hebben de Mannen van Kammen de activiteiten uitgebreid met een Car Wash. De insteek is vanaf het begin geweest een goed eind produkt te leveren. Het autowassen bij Van Kammen onderscheidt zich door de handmatige behandeling: Vooraf aan de wasbeurt wordt de auto grondig voorgereinigd zodat zand, modder en andere verontreinigingen zijn verwijderd. In combinatie met de speciale, zachte, borstels wordt de kans op krassen tot het minimum beperkt.

Tijdens het wasprogramma wordt door een medewerker gekeken of alles goed schoon wordt en wordt de reiniging zo nodig met de hand afgewerkt. En dat alles voor een schoon eind resultaat, het enige wat telt!

Hulp bij voorreiniging:

In verband met  de veiligheid op het tankstation wordt uw auto op werkdagen vóór 09:00 uur en ná 18:00 uur NIET voorgereinigd.  U kunt uw auto dan wel wassen; voorreinigen zult u zelf moeten doen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u het voorwassen liever overlaat aan één van onze wasexperts. In onderstaand overzicht staan de tijden waarop een wasexpert aanwezig is.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 07:30 – 18:00 uur

 

ONBEPERKT wassen:

Uniek in de regio, onbeperkt wassen. Voor het ongelofelijke bedrag van €15,95 per maand kunt u uw auto onbeperkt laten wassen. Kijk hier voor aanmelden en meer info

 

 Ook ongewone voertuigen wassen we!

auto-wassen-car-wash-marum2

Speciaal aan de Car Wash van Texaco van Kammen is dat vrijwel ieder voertuig gewassen kan worden. Deze zijn onder andere:

  • Cabrio’s
  • Hoge bestelbussen (max. 2,70m; dat is vrijwel iedere bestelbus!)
  • Bestelbussen met imperiaal.
  • Extra brede pickups (Dodge, Chevrolet e.d.)

Heeft u een voertuig met een afwijkende breedte, hoogte, of vorm? Dan bent u bij Van Kammen aan het juiste adres!

Extra glimmend, extra beschermend.

Met het speciale VIP programma wordt het voertuig na het wassen behandeld met een ‘polish programma’. De machine brengt een speciale wax op die nadien door de wasborstels wordt ingeborsteld. Hierdoor ontstaat een diepe glans en bovendien een langdurig beschermende waslaag.

van-kammen-car-wash-mascotteWasprogramma’s en tarieven

Voor personenauto’s bieden we de volgende programma’s:

  • Budget: Schuim, borstelwassen, velgen,  drogen. €11,95
  • Normaal: Hogedruk, schuim, borstelwassen, velgen, drogen. €13,95
  • Meest Gekozen: Hogedruk, schuim, borstelwassen, velgen, onderkant reinigen, wax, drogen. €14,95
  • Het Beste!: Hogedruk, schuim, borstelwassen, velgen, onderkant reinigen, polish, drogen. €15,95

Ons wasprogramma voor bestelbussen (max. 2,70m) biedt dezelfde reiniging als het ´Meest Gekozen´ programma hierboven en is beschikbaar voor €18,95.

 

Kom eens langs en zie het resultaat!

Zoals u leest doet Texaco van Kammen net dat beetje meer om uw auto of bus zorgvuldig schoon te maken, zonder krassen. Kom eens langs: Als u eenmaal bij ons uw auto hebt laten wassen, zult u niets anders meer willen.